Facebok pixel
Този сайт използва бисквитки, за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му, автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Търсене Любими Профил Пазарска количка

Junona - Защото всяка жена заслужава да изглежда добре

История
Модна къща "Юнона" е основана през 2000 г. от Катя Генева, която е нейн собственик и главен дизайнер. Насочена изцяло към нежния пол, "Юнона" предлага същевременно елегантна и ежедневна мода за дамите и децата от всяка възраст. Дрехите й създават образа на една съвременна и динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието и с удоволствие подчертава своята индивидуалност.

Със своя уникален стил и модна линия, Модна къща JUNONA се позиционира за 19 години на топ позиция на българският моден подиум. Нашият екип от млади и вдъхновени дизайнери работи денонощно върху силуета на модерната европейска българска жена. Дизайнът на JUNONA, това е магията, която те провокира, това което те завладява и остава там някъде в теб.

През годините ние успяхме да реализираме в България ноу-хау на Versace, Dsquared, Fred Sabatier - La Mode de Toutes les femmes, Weill, EDWARD ACHOUR Paris и Godski group, като имахме възможността да работим с техни дизайнери за изработването на техен креатив и колекции.

Платовете ни се изработват от висококвалифицирани технолози, които са позиционирани в Италия, Франция, Гърция и Китай.
Ето защо да си с JUNONA е не само престижно, но и истинско удоволствие и възможност да се докоснеш до съвършения гений на велики дизайнери.
Модна къща JUNONA внесе иновации не само на българският моден подиум, но и на музикалната сцена. Много известни личности се опират на модната линия създадена от нас, защото тя им дава свобода в изявите им и индивидуално подчертава творческата им същност.

Модна къща JUNONA стартира и с нова детска колекция за момичета. Колекцията е с нов незабравим дизайн и високо качество, където от първостепенно значение са удобството и комфортът, както и безопасността на материалите, от които е изработена.

Новата модна детска линия JUNONA Kids дава свобода за изявите на децата като таланти и индивидуално подчертава творческата им същност.

Малките творци имат силно изразена индивидуалност и всеки носи свой собствен детски творчески заряд, и нашият екип подходи към това предизвикателство с висока иновативност.