Facebok pixel
Този сайт използва бисквитки, за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му, автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
×
Търсене Любими Профил Пазарска количка

Junona - Най-голямата българска онлайн модна дестинация

SUMMER SALE


В периода от 05 август до края на деня на 31 август 2022 г. "ЮНОНА-КАТЯ ГЕНЕВА" ЕООД. („Организатор“) представя на вниманието на
своите клиенти избрани оферти измежду асортимента от продуктите си в кампанията под наименованието “Summer Sale” („Кампанията“), която ще
се поведе на сайта junona.bg .Продажбата на продуктите, които са част от кампанията “ Summer Sale” („Продуктите“) ще се провежда само и единствено съгласно долу описаните условия и срокове.

1. Кампанията ще започне на сайта junona.bg  след 10:00 ч. на 05 август 2022г. Кампанията ще приключи на 31 август 2022 г
2. Целта на Кампанията е да представи на клиентите на Организатора множество и многообразни оферти, които той счита, че ще представляват интерес за тях.
3. Онлайн платформата junona.bg е отделен магазин и няма връзка с физическите магазини на фирмата. Junona.bg не носи отговорност за цени различни от тези във физическите магазини. Junona.bg няма информация за наличности във физическите магазини на фирмата.
4. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на Кампанията. В периодите, в които даден продукт не е в наличност, този продукт няма да бъде наличен за поръчване в рамките на Кампанията. Премахването на Продукт от сайта означава, че наличността му е изчерпана. Възможни са технически грешки, при които изчерпан продукт, продължава да е виден на сайта и да се предоставя възможност на клиентите да го купят. Ако има такива ситуации Организаторът ще направи всичко възможно да поправи грешката възможно най-бързо.
5. Изборът и поставянето на определени продукти в кошницата за пазаруване в акаунта на даден клиент или в количката му, преди началото на Кампанията не гарантира, че тези продукти ще участват в Кампанията. Продуктите се считат за резервирани едва след изпращането на имейл „Изпратена поръчка“ към клиента.
6. Напомняме също, че със започването на процеса на поръчка, съответният продукт не се счита за резервиран, и е възможно да бъде изчерпан като
наличност в периода от време между започването на вашата поръчка до момента на завършването й (момента на изпращането на имейл „Изпратена поръчка“ към клиента).
7. Данните по направена поръчка, като получател, адрес, телефон, начин на доставка (до офис на куриер или до адрес на клиента) и др. няма да могат да се променят след издаване на фактура от страна на Организатора. Ако подобна промяна е необходима клиентите могат да анулират нежеланата поръчка и да направят нова, в която да включат желаните от тях данни. В тези случаи Организаторът не гарантира, че междувременно съответният продукт няма да бъде изчерпан.
8. Възможно е доставката на два или повече продукти в една поръчка да се извърши по различно време от един или няколко куриери.
9. Начините за плащане на направените поръчки са обичайните за Junona ( наложен платеж, банков път и чрез дебитна/кредитна карта)
10.Организаторът си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно, по всяко време асортимента на Продуктите в Кампанията, като обяви това публично на сайта www.junona.bg.